Boddens Hosangweg 51

2481 KX Woubrugge

info@digotechniek.nl

 

Vd Meer mixers

Vd Meer Mestmixers is een onderneming in Zuid-west Friesland. We houden ons bezig met het bouwen van zowel standaard mestmixers, als mestmixers op maat. De ontwikkeling van onze machines wordt naar eigen inzicht gedaan en in de praktijk getest. We gebruiken daarvoor het hoogwaardige staal S355, wat een hogere taaiheid heeft, dan gewoon staal en veel minder snel scheurt. Er wordt gebruik gemaakt van dik materiaal.
In 2006 werd de eerste mixer gebouwd. In de afgelopen tijd zijn de mixers uitgebreid getest en doorontwikkeld tot een zwaargebouwde mixer die uitstekende resultaten levert.
De standaard mixer is verkrijgbaar in drie schoephuis maten 54-60 en 70 cm, en diverse lengten: 4–4,5–5–5,5 en 6 meter. Dit is gemeten van de achterkant van het schoephuis tot aan de voorkant van de aftakas stomp. Van de voorkant aftakas stomp tot hart hefpen is 80 cm. Een 5 meter mixer is tot hart hefpen 5,8 meter
Onze standaard schoep (70cm schoephuis) met zelfreinigende werking vraagt 90 pk in de 540 toeren aftakas, de mixcapaciteit is dan ook enorm. Er is ook een schoep vanaf 60 pk verkrijgbaar.