Boddens Hosangweg 51

2481 KX Woubrugge

info@digotechniek.nl

 

Historie

Anno 2021

LMB DIGO heeft een nieuwe start gekregen, per 1 februari 2021 zijn de activiteiten van LMB DIGO overgenomen door Corné Schrama.
Corné heeft de opleiding landbouwtechniek gedaan in Apeldoorn.
Hij is ruim 4 jaar werkzaam geweest bij LMB DIGO, met Corné zal het bedrijf weer een nieuwe impuls krijgen.
We hebben er veel vertrouwen in dat de samenwerking die u had, op deze manier gehandhaafd blijft voor nu en in de toekomst
Onder de nieuwe naam “DIGO TECHNIEK B.V.” zal er verder voor u als klant niet veel veranderen. De vertrouwde gezichten zullen u blijven helpen bij onderhoud en reparatie van trekkers en machines.
We blijven op hetzelfde adres aan de Boddens Hosangweg 51 in Woubrugge.
DIGO Techniek blijft de huidige merken voeren, voor verkoop en informatie kunt u contact opnemen met Corné Schrama.

Anno 2020

LMB Boer BV is per 1 april 2020 overgenomen door DNL Group BV.

 

Anno 2014

Na een dienstverband van ruim 53 jaar bij DIGO Landbouw, is directeur- eigenaar Jan Dijkshoorn eind 2013 met pensioen gegaan en heeft hij de verantwoordelijkheid overgedragen aan de volgende generatie. Naast directeur- eigenaar van BOER Vlist, is Arjan Dijkshoorn nu ook directeur- eigenaar geworden van DIGO Woubrugge. Beide bedrijven werken nòg intensiever samen en treden meer en meer naar buiten treden als één krachtige onderneming: DIGO & BOER Landbouwmechanisatie. Vanzelfsprekend blijven de vertrouwde dealerschappen bestaan en wordt er samen met de trouwe medewerkers hard aan gewerkt om minstens dezelfde service en kwaliteit te bieden,  zoals men die gewend is.

Anno 2003

O.a. vanwege de toenemende verstedelijking rond Schipluiden, is in 2003 de vestiging van DIGO landbouw aan de Singel gesloten. Het werkgebied is vanuit de hoofdvestiging in Woubrugge via de A4 uitstekend te bereiken, waardoor de klanten nog altijd snel geholpen kunnen worden.

Anno 2000

De locatie Woubrugge werd in december 2000 uitgebreid met de aanbouw van een kantoorruimte van twee verdiepingen. De geheel vernieuwde entree aan de voorzijde biedt via de fraaie welkomsthal toegang tot de administratie, een nieuw verkoop- en directiekantoor, berging en archief. Bovendien is de personeelskantine vergroot en zijn de wasruimte en toiletten geheel vernieuwd.

Anno 1995

De vestiging in Vlist wordt vanaf 1992 geleid door de heer Arjan Dijkshoorn en is in 1994 geheel vernieuwd tot een uiterst moderne werkplaats die in maart 1995 feestelijk in gebruik werd genomen.

Anno 1992

In 1980 werd de heer Jan Dijkshoorn directeur/ eigenaar van DIGO landbouw met twee vestigingen, te weten Woubrugge en Schipluiden, waarna in 1989 het autobedrijf Digo en Digo landbouw afzonderlijk verder gingen. Om het afzetgebied van Deutz Fahr te vergroten werd in 1983 landbouwmechanisatiebedrijf Boer in Vlist als subdealer aangesteld waarna het in 1992 tot een overname kwam van dit bedrijf in de Krimpenerwaard.

Anno 1978

Aangezien er aan de Comriekade geen uitbreiding mogelijk was werd op het terrein van een voormalige kwekerij aan de Boddens Hosangweg 51 een nieuw pand gebouwd dat tot op heden de hoofdvestiging is.

Anno 1970

Naast de vestiging in Schipluiden werd in 1965 een vestiging in Woubrugge geopend in een voormalige smederij aan de Comriekade, waar de heer Jan Dijkshoorn filiaalleider werd. Vanaf die tijd was het dat de agrariërs in en rond Woubrugge steeds vaker voor het merk DEUTZ FAHR gingen kiezen.

Anno 1960

In Schipluiden werd in 1955 aan de Singel 6 een autobedrijf opgericht door de heren DIteweg en GOoswilligen met de naam DIGO, waar oud-directeur directeur de heer Jan Dijkshoorn in 1960 zijn loopbaan begon als monteur. Al snel na zijn komst werden naast auto’s ook landbouwtractoren verkocht en zodoende is DIGO landbouw van start gegaan.